Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (2.87 secunde)
Dupa ce a deschis oficial sezonul vacantelor si a dat cu pace si cu multe premii echilibrate, ZIZIN si-a desemnat castigatorul Marelui Premiu:
Am revazut, pe YouTube, un fragment din acel discurs si l-am revazut, in sala, pe George Bush, ascultand discursul marelui sau rival ideologic. ... Ne intrebam acum care va fi noul destin al Cubei, dupa moartea marelui sau lider?
O asemenea “calamitate” ar trebui zilnic sa fie adusa in atentia noastra, a tuturor, ar trebui ca zilnic cineva sa bata la portile marelui patron si sa-i aduca aminte ca in acest oras locuiesc oameni, si nu masinarii de produs bani.
Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau.
Au trecut 14 ani de la moartea marelui artist Ion Dolanescu, fiul sau Ionut a organizat un parastas special in memoria tatalui.
202/VI.13/29 ianuarie 2002, procurorul-sef Ioan Moldovan a apreciat ca fiind nelegala si imputabila procurorului Alexandru Lele arestarea lui Adrian Tarau, cunoscut contrabandist de produse petroliere, fiul fostului prefect PSD de Bihor Ioan Tarau si protejat al fostului premier Adrian Nastase, la dispozitia caruia a fost pus in libertate.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
Ion Columbeanu, DECLARATIE BOMBA despre posibila casatorie a lui Irinel cu sosia Monicai: ... Ion Columbeanu stie toata povestea dintre fiul lui si fotomodelul cu care s-a afisat in ultima perioada Iri.
A reusit performanta de a ajunge in Parlament dupa ce s-a clasat pe pozitia a treia, dupa Ion Gontea, de la PD-L, care a obtinut 34,6%, si Dumitru Puchianu de la PNL, cu 31,4%.
Acestia intocmeau legile, ei incropeau documentatiile, tot ei veneau cu sacosele de spaga la ministru si ii prezentau sefului cate vreun afacerist sau altul cu interese obscure.
Nici DIP nu a rupt gura targului social democrat, faurindu-si imaginea de afacerist sef al PSD. ... Si totul pare a purta amprenta maiastra a lui Ion Iliescu, cel atat de retras in ultimul timp.
Ulterior s-a demonstrat ca Mosor l-a favorizat pe afacerist, pentru ca reprezentantii ACH au spus ca nu au un depozit de piatra si alte materiale de constructie pe teritoriul comunei Alimpesti. ... Impreuna cu Elena Mosor este cercetat si secretarul Primariei Alimpesti, Ion Stanca.
Astfel, pe cand presedintele Ion Iliescu cerea raspicat iesirea parlamentarilor din AGA si CA-uri, la jumatatea anilor 90, PD, prin Radu Berceanu, sustinea ca toata campania impotriva participarii parlamentarilor la AGA si CA-uri era "o diversiune avind drept scop denigrarea parlamentului si minimalizarea rolului acestuia in societate".
Anume ca, in cautarea unui premier al aliantei PNL-PSD-UDMR, liberalii au mers cu propunerea la Ion Tiriac, care i-a refuzat. ... Cu un afacerist pe care Patriciu nu il poate suferi, organic, si care i-a luat locul in inima lui Crin Antonescu.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat.
Impulsionat de noul statut pe care il susotesc subalternii ca l-ar avea in partid, Ion Iliescu si-a expus ieri, in cadrul unei conferinte de presa, panseurile despre succesorul sau la Cotroceni si relatiile acestuia cu Alianta PNL-PD.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
google-analytics.com